Bereik nieuwsgierige studenten - Word partner van ISIC

De ISIC-landen Denemarken, Finland, IJsland, Nederland, Noorwegen en Zweden hebben hun krachten gebundeld. We streven er naar om de beste resultaten voor uw merk te bereiken. Door uw merk te koppelen aan onze studenten, zorgen we ervoor dat uw bedrijf bekendheid krijgt, groeit en conversies behaalt via ISIC - de enige internationale studentenkaart met meer dan 5 miljoen studentleden wereldwijd.

Neem nu contact met ons op!

Partner with ISIC

Wat we doen

Wij streven ernaar het studentenleven te verrijken met exclusieve kortingen, voordelen en handige tips over studeren, reizen, solliciteren, vrijetijdsbesteding en nog veel meer. Bij ISIC willen we het leven van studenten, zowel in eigen land als in het buitenland, positief beïnvloeden. Onze studenten vertegenwoordigen een internationaal en sociaal actief segment – en wij staan klaar om hen te helpen hun volledige potentieel te bereiken.

 

Studenten zijn op zoek naar merken en producten die hen ondersteunen bij de uitdagingen van het studentenleven en bij het verwezenlijken van hun doelen en dromen. Onze studenten zijn nieuwsgierige wereldburgers die streven naar zelfontwikkeling en internationale ervaringen. Ze leggen nu de basis voor merkrelaties die een leven lang meegaan. De studententijd biedt een uitgelezen kans om uw merk te verbinden met nieuwsgierige jongeren. Bied korting aan, adverteer een vacature of beurs, of deel uw expertise via inspirerende content op de ISIC-kanalen in de Nordics & Nederland en in de ISIC-app.

Word lokale partner  

Word online partner 

Word content partner

Hoe wij u kunnen helpen

10% van alle studenten in het hoger onderwijs bezit een ISIC-kaart in de Nordics en Nederland, wat resulteert in een aanzienlijke groep avontuurlijke en internationaal georiënteerde jongeren. In de ISIC-app kunnen onze studenten het laatste nieuws over het studentenleven, studentenkortingen, exclusieve aanbiedingen en boeiende evenementen vinden, samen met hun digitale ISIC-kaart. Via de ISIC-app, onze maandelijkse nieuwsbrief, website en sociale media kanalen delen we de beste kortingen, carrièremogelijkheden, internationale ervaringen en praktische tips voor studenten. Wij helpen u graag het meest geschikte communicatiekanaal voor uw product of dienst te vinden, om zo uw doelen te bereiken bij het aanspreken van de studentendoelgroep. Met ISIC heeft u de mogelijkheid om uw product of dienst te promoten in één van de landen, meerdere landenpromoties te kiezen in de Nordics en Nederland, of zelfs wereldwijd de aandacht te trekken via de ISIC-netwerkpromotie in de door u geselecteerde markten.


Geïnteresseerd?  Neem contact met ons op, we staan open voor al uw ideeën!

 

Heb je geen mogelijkheid om een voordeel te bieden aan studenten?

Er zijn nog steeds tal van mogelijkheden om uw merk zichtbaarheid te geven via ISIC:

  • Promoot banen en stageplaatsen
  • Gesponsorde artikelen en gastberichten
  • Toegewijde nieuwsbrief
  • Plek in onze maandelijkse nieuwsbrief

Neem nu contact met ons op!