Over ISIC

ISIC, de International Student Identity Card, geeft jou als student de mogelijkheid om jezelf wereldwijd te kunnen identificeren als student. Daarbovenop krijg je toegang tot studentenkortingen, voordelen en diensten op meer dan 150.000 locaties in 133 landen.

Bij ISIC draait alles om jou en meer dan 5 miljoen andere studenten wereldwijd. De ISIC kaart biedt meer dan 40.000 kortingen, diensten en voordelen aan op zowel nationaal als internationaal niveau, online en offline. Al deze kortingen zijn speciaal samengesteld om het studentenleven goedkoper en makkelijker te maken. 

 

“The ISIC student card should be present from the minute a student

wakes up until the day comes to an end. It should offer students

opportunities when studying at home and when abroad. It should in

other words be a student card that ensures that students will get the most

out of their lives, everyday - everywhere.” - ISIC mission statement

 

ISIC behartigt al meer dan 60 jaar de belangen van studenten wereldwijd. De ISIC kaart is beschikbaar voor alle studenten van 12 jaar en ouder. De ISIC gemeenschap groeit constant en wordt vandaag de dag ieder jaar uitgegeven aan 5 miljoen studenten, uit iedere uithoek van de wereld. Iedere ISIC houder krijgt dezelfde voordelen, ongeacht of hij/zij uit Groenland of Australië komt.

Sinds 1953 zij wij bezig met het stimuleren van interculturele omgang, het verhogen van educatieve ontwikkeling en dragen we bij aan de internationale mobiliteit van studenten. Om deze doelen te bereiken wordt ISIC gesteund door UNESCO en zijn we constant bezig om samenwerkingen tot stand te brengen met educatieve instellingen en andere belanghebbenden.