Deel uw expertise en inspirerende content met een enthousiast studentenpubliek!

ISIC voor content partners

Inspireer studenten met uw content 

Het studentenleven is een periode vol dromen, ervaringen en beslissingen, zowel grootschalig als klein. Terwijl ze hun studentenjaren willen verrijken met reizen en diverse ervaringen, zoeken onze studenten ook naar tips over het beheren van hun studentenbudget, het financieren van hun studie, het vinden van studentenbanen en stages, het regelen van huisvesting en het plannen van studie in het buitenland -  en andere essentiële onderwerpen 

 

Spreek studenten aan wanneer ze naar uw expertise zoeken! Deel uw kennis in onze kanalen met een inspirerende gastblog, checklist, vacature, subsidieaanvraag of educatieve mogelijkheid - zo bereikt u een gemotiveerd, betrokken en enthousiast studentenpubliek met uw inhoud.

Kom in beeld in de ISIC app en op onze website met uw content 


Met ISIC wordt uw inhoud gepubliceerd in de lokale taal van uw doelmarkt en in het Engels: zo u spreekt Nederlandstalige als Engelstalige studenten aan in eigen land, in de Nordics en wereldwijd!

We vertellen u graag meer over hoe u onze studenten kunt bereiken. Vul het korte formulier hieronder in - we nemen binnen 1-2 werkdagen contact met u op.

 

Neem contact met ons op!

)