Word een ISIC partner

Studenten moeilijk te bereiken? Wij kunnen helpen... Vergroot de awareness van uw bedrijf binnen de studentenwereld door het aanbieden van ISIC studentenkorting.

Door het aanbieden van kortingen, diensten en voordelen aan studenten creëert u een vroege merkloyaliteit bij de kapitaalkrachtigen en beslissers van de toekomst. Daarnaast zijn studenten een doelgroep die bij uitstek producten en diensten wil uitproberen en delen binnen hun sociale kringen. Kortom, een doelgroep om rekening mee te houden.

ISIC kanalen:

ISIC studentenkortingen en voordelen worden via verschillende kanalen bij studenten gepromoot. Denk hierbij aan promotie via online kanalen op de lokale website, Isic.org, sociale media en de ISIC app. Uw product of dienst bereikt zo miljoenen studenten!  

ISIC partners:

Aansluiting bij ISIC brengt de volgende positieve effecten op uw bedrijf, product en merk met zich mee: 

 • De partners van ISIC dragen bij aan de persoonlijke ontwikkeling van de studenten in vorm van een korting, voordeel of dienst.  
 • ISIC is aangesloten bij gerespecteerde organisaties zoals UNESCO, de EU en lokale overheden. Het imago  van ISIC zal doorwerken in uw merk.
 • ISIC partners bereiken alleen daadwerkelijke studenten. Elke ISIC kaarthouder wordt geverifieerd bij de onderwijsinstelling en wordt jaarlijks gecheckt. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat uw product alleen wordt aangeboden aan geverifieerde studenten.

Word partner van ISIC Nederland:

 1. Uw merk, product of dienst wordt gecommuniceerd via onze online marketingkanalen. Daarnaast positioneren wij de deal op de lokale en de global site. Ook is uw product zichtbaar in onze GPS-gestuurde smartphone app. Op deze manier bereiken wij alle ISIC kaarthouders wereldwijd.
 2. Jaarlijks belichten wij uw merk bij 5 miljoen nieuwe ISIC studenten.
 3. Met het aanbieden van speciaal door u opgestelde studentenvoordelen krijgt u met ISIC een extra communicatieplatform voor uw organisatie. 
 4. Wereldwijd gebruiken 5 miljoen studenten ISIC als een gids tijdens hun reizen. Nederland heeft een grote aantrekkingskracht bij internationale studenten en deze zijn via ISIC makkelijker te bereiken.
 5. Profiteer van het sterke platform isicnederland.nl, dat continu bezig is met online analyses en optimalisatie. Op deze manier blijft de website up-to-date en goed bezocht.
 6. Uw product, merk en korting kan in meerde vormen worden aangeboden op onze website. Een uitgebreide beschrijving en visuele effecten zijn beschikbaar in overleg. Dit biedt u de mogelijkheid om uw merk te onderscheiden van concurrenten.

Doelgroepanalyse ISIC:

 • 75% van onze kaarthouders is tussen de 19-25 jaar
 • 58% vrouw / 42% man
 • 96% van onze kaarthouders zijn tertiaire studenten (bachelor/master studenten)
 • 83% ISIC houders zijn loyaal aan ons merk en zullen de kaart verlengen na het eerste jaar.

Interesse gewekt? Hoe verder:

Neem contact op met ISIC Nederland via [email protected] met de volgende informatie:

 1. Bepaal het voordeel dat u aan de ISIC kaarthouders wilt geven. Dit kan in vorm van een studentenkorting (2 voor 1, een korting vanaf 10%, geen boekingskosten, etc.), het leveren van een dienst aan studenten, etc.
 2. Uw gegevens: bedrijfsgegevens, producten, online/offline.
 3. Content voor onze kanalen: logo, beeldmateriaal en bijbehorende tekst. 
 4. Dat is alles - vanaf nu bent u ISIC partner!

Voor meer informatie of om concreet te worden mail ons op: [email protected]