Adverteren

Een ISIC benefit partner heeft de gelegenheid om de mate van exposure in te delen naar eigen wensen, de volgende platforms zijn daarbij beschikbaar.

Online - Internationaal:

Als een ISIC aanbieder zal uw merk, product of dienst aangeboden worden via de internationale kanalen van ISIC.org. Dit houdt in dat alle ISIC houders over de hele wereld uw merk zullen zien via de website of de smartphone app. Bezoekers aan Nederland zullen via deze locatie gestuurde kanalen meteen te zien krijgen wat er in Nederland beschikbaar is. Aangezien ISIC houders heel vaal hun bezoek indelen op basis van onze app of andere reisapps neemt uw exposure bij toeristen en buitenlandse studenten enorm toe.

Online – Lokaal:

Bovenop de internationale promotie bieden wij onze ISIC partners extra exposure aan via de lokale kanalen van ISIC. Wij zijn verantwoordelijk voor de promotie van ISIC in 6 markten, te weten Nederland, Denemarken, Zweden, Finland en Noorwegen. Dit geeft ons de mogelijkheid om uw merk onder de aandacht te brengen van de studenten en jongeren van 6 belangrijke studentenlanden.

Offline:

ISIC Nederland kan u ook een breed scala aan offline promotie bieden. Via evenementen en distributiepartners is er veel contact met onze doelgroep. Mocht u interesse hebben en willen bijdragen door bijvoorbeeld gimmicks, dan nemen wij die in overleg mee in onze tour langs alle studentensteden.

In uitbreiding op bovenstaand, ieder jaar organiseren wij een back-to-school campagne. Tijdens deze campagne gaan we alle introductiedagen van universiteiten en hogescholen langs. Meer informatie omtrent bereik etc. kunt u bij ISIC Nederland opvragen.

 
ISIC brochure
Wij hebben een brochure die op alle offline evenementen en contactmomenten zal worden uitgedeeld aan studenten. Als ISIC partner bent u in de mogelijkheid om bij te dragen aan deze brochure. 

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere informatie en prijzen via [email protected]