Co-branding met ISIC

ISIC werkt al jaren samen met vele partners door middel van co-branding. Vandaag de dag zijn er meer dan 1000 academische instellingen die een gezamenlijk product, namelijk een ISIC kaart als collegepas, hebben gelanceerd. Niet alleen organisaties binnen de educatieve sector gingen u voor, ook banken en andere commerciële instellingen die onze doelgroep delen en studenten actief willen bereiken.

Zie hier een korte introductievideo over ISIC!

Internationalisering is een trending topic binnen de educatieve sector in Nederland. Alle instellingen hebben strategische doelstelling om als een internationaal georiënteerd instituut te worden gezien. Het is belangrijk voor universiteiten en hogescholen om buitenlandse studenten aan te trekken en samenwerkingen aan te gaan met buitenlandse collega-instituten. De concurrentiepositie van uw instelling kan en zal aanzienlijk vergroten wanneer internationalisering in de praktijk wordt gebracht. De ISIC kaart is een makkelijke eerste stap om uw welwillendheid te laten zien en niet achter te blijven bij uw internationale collega's.

Aansluiting bij ISIC zal zich vertalen in een zichtbare en tastbare internationale instelling van uw universiteit of hogeschool. Tegelijkertijd vergemakkelijkt u het uw studenten om grenzeloos te studeren en bevordert u de mobiliteit.

Hoe gaat het co-branden in zijn werk?
De meeste academische instellingen produceren hun eigen collegekaart en veel van deze kaarten bieden de student toegang tot technologische procedures binnen het instituut, denk aan toegang-management, betaalsysteem etc. Door uw collegekaart via ISIC of samen met ISIC Nederland te produceren kunnen wij u helpen met een compleet op maat gemaakte oplossing.

U kan ook uw huidige infrastructuur onveranderd laten en slechts ISIC toevoegen aan het design van de bestaande collegepas. Het alternatief hiervan is dat ISIC Nederland de gehele productie en realisatie overneemt in een geoutsourcet project.

Next step?
Neem contact op met ISIC Nederland om een kennismakingsgesprek in te plannen en de mogelijkheden te bespreken.

De mogelijkheid bestaat om niet alleen de ISIC kaart in te voeren bij uw instelling maar ook de ITIC kaart voor uw docenten en een STAFF kaart voor alle andere belanghebbenden. U kunt meer over de ITIC kaart lezen via deze link.

Interesse, neem contact op met ISIC Nederland

[email protected]

020-5245107