Ontdek onze hoofdstad in een van de kenmerkende rode Hop-on Hop-off bussen en boten met 40% studentenkorting.

40% studentenkorting op Hop-on Hop-off bus of boot in Amsterdam

Heb je internationale vrienden of klasgenoten en wil je hen Amsterdam laten zien op een comfortabele manier? Of kun je zelf ook nog wel een ontdekkingstocht door onze hoofdstad gebruiken? Kies dan voor de comfortabele Hop-on Hop-off bus of boot van CitySightseeingAmsterdam. Met je ISIC kaart krijg je 40% korting op een 24-uurs ticket voor de bus- of boot tour. 

Het is de ideale manier om Amsterdam in je eigen tempo te ontdekken. Geniet van de mooie uitzichten op de route langs alle belangrijke bezienswaardigheden van Amsterdam. Met je 24-uurs tickets kun je zo vaak je wilt in- en uitstappen, waar en wanneer je maar wilt. Daarnaast wordt er van alles over Amsterdam verteld via de audio guide. Deze is in maar liefst 18 talen beschikbaar, dus mocht je met een internationale vriend gaan dan is de kans groot dat hij of zij alles kan begrijpen in de oude vertrouwde moedertaal. 

Laat je ISIC kaart + geprinte e-mail met vouchercode zien aan de kassa van CitySightseeing Amsterdam en krijg 40% studentenkorting op de 24-uurs bus- of boottour.
Meer info over CitySightseeing Amsterdam vind je hier!

 

* ISIC studentenkorting is slechts geldig aan de kassa's en geldt niet op online tickets

* Korting is alleen geldig op de 24-uur durende Hop-on Hop-off bus of boot tour

 

Log in