Top 5 goedkoopste backpack bestemmingen

Backpacken is sowieso al een relatief goedkope manier van reizen in tegenstelling tot reizen met koffer en in hotels. Wil je echt helemaal on budget de wereld ontdekken? Bekijk dan zeker deze top 5 van goedkoopste backpack bestemmingen! We tellen af van 5 naar 1.

5. Nicaragua

Er is zoveel te doen is dit budgetvriendelijke land! Proef de latino vibe en geniet van de heldere wateren, prachtige standen en indrukwekkende vulkanen. Nicaragua is een van de armste landen van Centraal Amerika, maar wordt tegenwoordig steeds populairder onder toeristen. Kortom, zeker een bestemming om in gedachten te houden bij het plannen van je backpack avontuur!

Goedkoop backpacken in Nicaragua

4. Peru

Peru, het land van de Inca's en natuurlijk erg bekend van Machu Picchu. Als backpacker kun je hier je hart ophalen, bijvoorbeeld via een mooie rondreis. Het is een geweldig en goedkoop land.

Goedkoop backpacken in Peru

3. Thailand

Bij een echt backpackland denk je natuurlijk al snel aan Thailand. Doordat het zo populair is onder reizigers is het alleen niet overal meer zo spotgoedkoop. Maar er zijn zeker nog genoeg plekken in het land waar je terecht kunt als backpacker met een kleinere portemonnee. Zo is Noord-Thailand bijvoorbeeld een stuk goedkoper dan het zuiden.

Goedkoop backpacken in Thailand

2. Nepal

Zoals we hier al aangaven is Nepal een ideale bestemming als je goedkoop wilt reizen. Dit land is zeker ook voor de backpacker een topbestemming, helemaal als je wel houdt van een beetje actie. Je kunt prachtige wandelingen maken door de gebergten en het land heeft een indrukwekkende natuur.

Goedkoop backpacken in Nepal

1. India

Reizen door India is goedkoop, heel goedkoop! Rondreizen binnen dit enorme land stelt soms wel je geduld op de proef, het openbaar vervoer is namelijk niet altijd even snel. Maar, daardoor heb je des te meer tijd om nóg meer te genieten van dit mooie land! Daarnaast heeft India een prachtige cultuur en bijzondere bezienswaardigheden, waaronder natuurlijk de Taj Mahal.

Goedkoop backpacken in India

Enthousiast geworden? Bij KILROY worden je backpack avonturen — ook naar deze landen  nóg goedkoper. Alleen met je ISIC kaart krijg je namelijk toegang tot speciale studenten en jongeren vliegtickets! Stel je reis online samen of maak een persoonlijke afspraak bij één van de KILROY reisbureaus.

Korting bij KILROY Korting voor studenten op vliegtickets
Top vakantiebestemmingen Top 5 goedkope bestemmingen in 2018
Mooie strand in Thailand 6 stranden om bij weg te dromen
)