Meld je aan voor de Global Study Awards en win een beurs tot wel 10.000 Britse Pond (ruim 11.000 euro) voor collegegeld en kamerhuur.

The Global Study Awards studiebeurzen t.w.v. 10.000 pond

Wil jij in het najaar van 2018 gaan studeren in het buitenland? Lees dan snel verder, want je maakt kans op een mooi zakcentje!

De ISIC Association, StudyPortals en British Council hebben de Global Study Awards in het leven geroepen. Het doel van de Global Study Awards is jou te stimuleren om in het buitenland te gaan studeren. Niet alleen de studie draagt namelijk bij aan je toekomst, maar ook het leren kennen van andere landen, culturen en talen.

Een Global Study Award - verbreed je horizon!  

Een Global Study Award studiebeurs heeft een waarde van maximaal 10.000 Britse Pond, wat neerkomt op ruim 11.000 euro! Dit bedrag gaat rechtstreeks naar het collegegeld dat jij anders aan de onderwijsinstelling zou moeten betalen. Is het totaalbedrag van jouw prijs van 10.000 Britse Pond nog niet op? Dan wordt de rest van het prijzengeld besteed aan maximaal één jaar huur. 

  • 2 Global Study Award winnaars worden geselecteerd voor het najaar van 2018 (studies startend tussen 1 augustus en 31 oktober 2018)

Ben jij de ideale kandidaat? 

De Global Study Awards zijn speciaal in het leven geroepen voor gemotiveerde studenten. We zoeken naar studenten die...

...middenin het studentenleven staan en open staan om iets te doen voor de maatschappij;  
...hun toekomst serieus nemen en hun focus leggen op het ontwikkelen van een succesvolle carrière;
...een internationaal netwerk op willen bouwen. Internationale contacten zijn belangrijk voor deze student.  

De kandidaten die de Global Study Awards winnen delen hun ervaringen met de British Council IELTS, ISIC, StudyPortals en in de studentengemeenschap overal ter wereld. De Global Stuy Award kan worden besteed aan een bachelor- of masterprogramma aan een hogeschool of universiteit in het buitenland.

Hoe het voelt om een Global Study Award te winnen? Je leest hier de ervaringen van winnares Clara.

Meld je aan:

De inschrijving is open t/m 20 juli 2018. Houd er rekening mee dat je je aanmelding in het Engels indient.

Je kunt je aanmelden als je aan de volgende voorwaarden voldoet:

)