Geen paniek: wij hebben goede last-minute cadeautips voor je!

Last-minute cadeautips

Ik weet niet hoe, maar het is alweer december! De feestdagen zijn om de hoek en oh… Je moet nog een heleboel cadeautjes kopen?! Geen reden voor paniek, wij kunnen je helpen! In dit artikel vind je 4 last-minute cadeautips, van posters naar kleding naar boeken, er zit voor iedereen wat bij. En bonus: met je ISIC kaart kun je ook nog een paar centen besparen.

Large

Large is de perfecte plek om een cadeau te vinden voor die super-fan in je leven. Of het nou gaat om een band, filmserie, superheld of videogame, Large heeft er merchandise voor. Dus verwen een Potterhead met een Griffoendorsjaal, een WoW’er met een passende mok, of een metalhead met een funky nieuw t-shirt. Én met ISIC krijg je 15% korting.

Equa

In een wereld waar plasticafval een van de grootste zorgen is voor de toekomst zijn herbruikbare waterflesjes een must-have. Equa heeft hele mooie glazen, BPA-vrije plastic en roestvrijstalen flesjes. Je kunt de fles ook laten graveren met een boodschap of logo, wat je cadeau tot het volgende niveau tilt. Gebruik de kortingscode van ISIC en krijg 10% korting.

Desenio

Nog een goede optie voor een home decor cadeau is Desenio. Desenio verkoopt prachtige posters met allerlei prints en designs, van simplistisch zwart-witte lijnkunst tot hoge kwaliteit landschapsfotografie. Ze hebben regelmatig interessante aanbiedingen en je kunt de poster door ze laten inlijsten. Met je ISIC kaart krijg je 20% korting.

Lonely Planet

Onze laatste cadeautip is perfect voor travel junkies: een Lonely Planet reisgids, mét geweldige korting. Elke reiziger weet dat de Lonely Planet de gouden standaard is voor reisgidsen. Ze zijn niet alleen ideaal voor het uitlichten van de belangrijkste hotspots, maar ook voor het ontdekken van nieuwe en unieke plekjes op je reisbestemming. Verifieer je ISIC kaart en krijg 30% korting op alle gidsen!

)