Haal alles uit je ISIC: thuis

Je kent de ISIC kaart waarschijnlijk vooral omdat het handig is met reizen. Met je ISIC kaart kan je vliegtickets boeken tegen studententarief (waarmee je honderden euro’s kan besparen) en krijg je toegang tot maar liefst 40.000 studentenkortingen wereldwijd. Maar de ISIC kaart is niet alleen handig voor wanneer je op reis bent, we hebben ook in Nederland geweldige kortingen. In dit artikel laten we drie manieren zien waarop je kan besparen met je ISIC kaart. Al deze deals zijn te gebruiken vanuit huis, dus je hoeft niet eens je bank te verlaten om gebruik te maken van de korting.

Sport

Misschien ben je op zoek naar een manier om actief te blijven, maar je wil niet te veel ruimte hoeven delen met andere mensen. Bij deze onze sportieve discounts (met weinig sociale interactie).

- Veloretti: Je bespaart €80 op een fiets van Veloretti als je de ISIC-kortingscode gebruikt. Fietsen is een geweldige manier om te bewegen én je kunt deze hippe fietsen ook in je dagelijks leven gebruiken.
- Runtastic: Runtastic is de adidas sport-app die jou kan helpen super fit te worden. Op een jaarlijks lidmaatschap bespaar je maar liefst €24 (40%) met je ISIC kaart.
- Forever 21: Als je dan toch bezig bent, kun je net zo goed meteen een nieuwe sportoutfit shoppen bij Forever 21! Met onze code bespaar je €5 op een outfit van €50.

Je besparing: €109
Min de kosten van de ISIC kaart (€12): €97

Studeren

We hebben ook goede kortingen voor je studie! Denk bijvoorbeeld aan:

- The Economist: Blijf op de hoogte van het nieuws, wereldwijde politiek, economie en meer met The Economist! Met je ISIC kaart krijg je €54,50 korting op een abonnement van 6 maanden. Je zult niet alleen goed op de hoogte zijn van wereldnieuws, maar afhankelijk van je studie kan het je ook helpen met opdrachten (denk bijvoorbeeld aan die irritante ‘hoe verhoudt dit principe zich tot een hedendaagse situatie?’ essays).
- Scribbr: Met onze Scribbr kortingen krijg je €5 korting op een plagiaatcheck en zelfs nog meer op de scriptie-nakijk-service. Zo til je jouw scriptie naar een hoger niveau!
- Bookboon: Op dit platform vindt je een heleboel gratis studieboeken, en we weten allemaal hoe duur die krengen kunnen zijn.  

Je besparing: €59,50 en hoger
Min de kosten van de ISIC kaart (€12), op zijn minst €47,50

Shoppen

Laten we eerlijk zijn, je gaat toch wel online shoppen, dus dan kun je net zo goed je ISIC kaart gebruiken. We hebben kortingscodes voor onder andere:

- Desenio: Koop een poster van €25 om je kamer wat op te leuken en krijg €5 korting.
- Forever 21: Shop voor nieuwe kleren en krijg €5 korting bij een aankoop van €50.
- Large: Als geeky popcultuur meer jouw ding is, shop dan bij Large! Met onze korting bespaar je €5 op een aankoop van €50!
- BestSecret: Misschien ben je meer van de exclusieve merkkleding. BestSecret is een op-uitnodiging platform met high-end merken voor bodemprijzen. Met je ISIC kaart krijg je €20 korting bij een aankoop van €80 of meer.

Je besparing: €35
Min de kosten van de ISIC kaart(€12): €23

Waar wacht je nog op? Gebruik je ISIC kaart en shop-ze!

 

)