De beste studentenkortingen in Nederland

Het goede aan student zijn? Je kunt profiteren van allerlei kortingen die jouw studentenleven net wat makkelijker en nóg leuker maken. Wij hebben hieronder 9 van de beste studentenkortingen voor je op een rijtje gezet, allemaal beschikbaar met een ISIC kaart.

Lekker handig in heel Nederland

Scribbr

Scripties, iedereen minst favoriete onderdeel van studeren. ISIC kan je helpen met twee kortingen voor Scribbr! Log in met je ISIC-kaart en krijg €5 korting op een plagiaatcheck, of 5% korting op het nakijken van je scriptie!

Veloretti

Met jouw ISIC kaart krijg je maar liefst €80 studentenkorting op een complete fiets (inclusief de acc AXA Defender, Koplamp, achterlamp en bel). Log in, krijg de code, plaats je fiets en bovenstaande accessoires in je winkelmandje en krijg de korting!

Toerist in eigen land

Zin om toerist in eigen land te spelen? Met deze Nederlandse kortingen kom je een heel eind.

Hop on, hop off

Heb je internationale vrienden of klasgenoten en wil je hen Amsterdam laten zien? Of kun je zelf ook nog wel een ontdekkingstocht door onze hoofdstad gebruiken? Kies dan voor de comfortabele Hop-on Hop-off bus of boot van CitySightseeingAmsterdam. Laat je ISIC kaart + geprinte e-mail met vouchercode zien aan de kassa van CitySightseeing Amsterdam en krijg 40% korting op de 24-uurs bus- of boottour.

LOVERStour Amsterdam

Toch liever met de boot door onze hoofdstad? Laat je ISIC kaart zien aan de kassa van Lovers Canal Cruises en krijg 40% korting. Je betaalt slechts €9,60 in plaats van €16. Daarnaast kan je het ticket ook online kopen met deze link

Zie Amsterdam vanaf het water

Domtoren Utrecht

Deze iconische toren zit dan nu misschien helemaal ingepakt vanwege de renovatie, het uitzicht vanaf boven is nog steeds spectaculair. Samen met een gids beklim je alle 465 traptreden van de hoogste kerktoren van Nederland. Een sportieve prestatie, maar zeker de moeite waard. Laat je ISIC kaart zien bij de kassa en krijg €1,50 korting.

Rietveld Schröderhuis

Als je dan toch in Utrecht bent, ga dan ook even langs het Rietveld Schröderhuis. Dit prachtige pand is ontworpen door iconische architect Gerrit Rietveld in de wereldberoemde stroming ‘De Stijl’. Laat je ISIC kaart zien bij de kassa en krijg €8 korting op je entree. 

Nog meer studentenkortingen checken? Je ziet ze HIER of in de ISIC app.

)