De 6 beste reiskortingen van ISIC

Wist je dat we een heleboel goede reis-kortingen hebben? Hier is een kort overzicht:

Kilroy

Krijg korting bij KILROY met ISIC! De studenten- en jongerentickets die je bij KILROY boekt zijn goedkoop en flexibel. Reis dus in alle vrijheid en pas je route en/of datum van je vliegticket aan als je plannen tussentijds wijzigen. De flexibele studententickets zijn ideaal als je lang op reis gaat en op meerdere bestemmingen vliegt. Zoek je nog een vliegticket? Bekijk alle wereldtickets online of bij één van de KILROY reisbureaus

Emirates

Met het boeken van de goedkope Emirates studenten- of jongerentickets bij KILROY ben je namelijk niet alleen voordelig uit, maar profiteer je ook nog eens van bijzondere voorwaarden. Zo hebben deze tickets een geldigheid van 12 maanden en kun je gratis stopovers of bijzondere routes maken. Laat je ISIC kaart zien bij een boeking met KILROY om in aanmerking te komen voor studenten- en jongerentickets van Emirates.

Flixbus 

Met je ISIC-kaart krijg je 10% korting op een boeking via de FlixBus-app! Klik op deze link, verifieer je ISIC kaart en ontvang, ongelimiteerd, 10% korting op boekingen gemaakt via de FlixBus app. Selecteer je reis binnen de app, vul je unieke kortingscode in en bespaar 10%.

Hostelworld

Hostels zijn te gek! Je leert er gemakkelijk nieuwe mensen kennen en het is goedkoop. Het kan nu nóg goedkoper, want met ISIC krijg je een tegoed van 5 dollar bij Hostelworld. Maak snel een account aan met je ISIC gegevens, claim je tegoed en ontdek de wereld!

Generator Hostels

Met je ISIC kaart krijg je 10% studentenkorting en kun je extra genieten van de goede faciliteiten die Generator Hostels biedt. Er is altijd wat te doen: karaoke, quiz-night, dansen of doe gewoon een drankje aan de bar. Log in en krijg 10% korting op de Pay Later prijs tijdens boeking via de website generatorhostels.com.

Fijne reis!

Korting FlixBus FlixBus
KILROY KILROY
)