ISIC kaart voor Saxion studenten

Gratis ISIC kaart voor jou als Saxion student

Wij hebben goed nieuws voor jou als Saxion student! ISIC en Saxion zijn namelijk een samenwerking aangegaan waardoor jij als student helemaal gratis een ISIC kaart ontvangt. Zo profiteer jij van gave studentenkortingen - niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld.


Op deze pagina geven wij je een selectie van de leukste ISIC kortingen voor jou als Saxion student. Download voor een volledig overzicht de ISIC app  deze heb je ook nodig voor je digitale ISIC kaart  en start het besparen!

ISIC x Saxion kaart in ISIC app

Studentenkortingen in jouw regio

In de regio van jouw Saxion locatie zijn genoeg leuke plekken waar je met de ISIC kaart kunt profiteren van speciale studentenkortingen. Hieronder vind je er een paar.

* IJZ en SO in Deventer - 10% korting

Bij IJZ en SO op het Stationsplein in Deventer vind je het lekkerste ijs van Deventer en omstreken, heerlijke broodjes, koffie en bonbons. Laat je ISIC kaart zien en krijg 10% korting op alles!

* De Pannenkoek/Tosti Tijd in Enschede - Gratis 2e pannenkoek en 15% korting op lunch tosti

Bij De Pannenkoek/Tosti Tijd eet je de lekkerste authentieke pannenkoeken en tijdens lunchtijd kun je er daarnaast ook nog eens genieten van heerlijke tosti's. Laat je ISIC kaart zien en krijg je 2e pannenkoek gratis of 15% korting op je lunch tosti. Eet smakelijk!

* Ami Kappers - 10% korting

Binnenkort een gala van je studentenvereniging? Wil je er goed uitzien voor een avondje stappen? Of gewoon weer toe aan een knipbeurt? Ga dan langs bij Ami Kappers. Deze kappersketen is verkozen tot beste kappersketen van 2016, dus je nieuwe coupe kun je wel aan ze toevertrouwen. Met de ISIC kaart krijg je 10% korting op je behandeling.

Internationale studentenkortingen

Ga je binnenkort in het buitenland stage lopen of is studeren in het buitenland onderdeel van jouw studieprogramma? Dan heb je met de ISIC kaart veel mooie kortingen tot je beschikking!

* KILROY - Goedkope studententickets

Met je ISIC kaart krijg je toegang tot de goedkope studententickets bij reisorganisatie KILROY. Stel je reis online samen of maak een persoonlijke afspraak bij één van de KILROY reisbureaus en profiteer.

* Uniplaces - 25% korting op servicekosten kamer

Uniplaces biedt een selectie van duizenden geverifieerde studentenkamers en appartementen wereldwijd. Met je ISIC kaart ontvang je 25% korting op de servicekosten.

* Visum centrale - tot 50% korting op de bemiddelingskosten

 VisumCentrale regelt alle visa die je nodig hebt voor je wereldreis, studie of stage in het buitenland. Gebruik je ISIC kaart en krijg tot wel 50% korting op de standaard bemiddelingskosten.

* IELTS - gratis oefenexamen

Heb jij voor jouw buitenlandervaring een bewijs nodig dat jouw Engels op niveau is? Of wil je je cv uitbreiden? Doe dan de IELTS test!  Met de ISIC kaart kun je een gratis IELTS oefenexamen maken bij het British Council.