Niet meer wachten in de rij en ook nog eens korting met je ISIC kaart

Korting bij Artis!

Meer dan 550 diersoorten noemen ARTIS hun thuis. Alleen de papegaaien kunnen je dit ook echt vertellen, maar ze wonen hier echt allemaal. Je kan pinguïns, wolven, giraffen en nog veel meer dieren bezoeken. Er is ook een indrukwekkende kunstcollectie, een zoölogische bibliotheek, een planetarium en 27 historische gebouwen. En als dat alles nog niet genoeg is, kan je nu ook een microscopisch kleine wereld bezoeken in Micropia. Hier ontdek je de geheime levens van 's werelds kleinste wezens.

Olifanten, pinguïns, giraffen, jaguars - al deze dieren en meer vind je in de oudste dierentuin van Nederland. Loop door de schitterende gebouwen, neem de unieke sfeer in je op en geniet van de dieren. Het ARTIS-complex is gebouwd in 1838 en bevat 27 historische gebouwen, al is het geschiedkundige belang van het complex niet besteed aan de meeste bewoners.

Een bezoek aan ARTIS is een even wilde als stijlvolle ervaring. Er is kunst in het aquarium (naast de zeedieren), een oude zoölogische bibliotheek pal achter de miereneters, en een geweldig restaurant met een terras dat uitkijkt op het vogelhuis. De Vlindertuin is een andere publiekslieveling. Hier kun je tussen duizenden fladderende vriendjes rondwandelen.

Als je alle grote en kleine dieren hebt gezien... Dan is het tijd voor iets nog kleiners. Maak een optionele trip naar Micropia, het Museum van het Jaar 2016. Het werpt een heel klein licht op de wereld van de microben en laat je zien hoe deze miskende helden ons dagelijks leven beïnvloeden.

Door in te loggen met je ISIC kaart krijg je korting bij Artis met Tiqets!

Ja dat wil ik wel!