Vakantie in eigen land

Vakantie in eigen land: dé tiny house experience

Nu het onzeker is wanneer we weer naar tropische bestemmingen kunnen vliegen, zoeken we het vakantiegevoel op in eigen land. Een unieke ervaring is dan zeker een vakantie in een tiny house! Op de mooiste plekken in Nederland midden in de natuur biedt Droomparken de ultieme vakantiebeleving. Je kan hier terecht voor een avontuurlijke overnachting in een tiny house, maar ook wanneer je op zoek bent naar een chalet of een luxe villa voor de hele familie. Wij mochten voor de echte tiny house experience op bezoek bij Droompark De Zanding en zullen je in dit artikel vertellen waarom een vakantie in een tiny house ook op jouw bucketlist moet staan!

Klein maar fijn

De tiny houses op Droompark De Zanding zijn klein, duurzaam en minimalistisch maar toch voorzien van alle luxe voor het echte vakantiegevoel! Het park ligt bij de Veluwe, midden tussen de bossen. De kleine houten huisjes staan op een apart gedeelte van het vakantiepark waar een fijne rustige en sociale sfeer hangt. Elke cirkel met ongeveer 5 tiny houses heeft een gemeenschappelijke binnenplaats met bankjes, een barbecue en een kleine hot tub! ‘s Avonds kan je gezellig met je buren rondom het kampvuur zitten, of voor een momentje alleen kan je heerlijk op de veranda voor jouw huisje zitten. 

De huisjes zijn te boeken met een of twee slaapkamers, ideaal voor een vakantie of weekendje weg samen of met vrienden. Je hoeft alleen wat boodschappen, een spelletje en goed gezelschap mee te nemen. Het tiny house is voorzien van de rest!  

Op het park zelf vind je nog een aantal faciliteiten zoals een zwembad, wellness, restaurant en supermarkt waar je gebruik van kunt maken. Wij waren persoonlijk ook fan van de snackbar. ;) 

Omgeving

Vakantie in eigen land hoeft niet duur te zijn, en zeker niet wanneer je deze vakantie doorbrengt in een tiny house midden op de Veluwe. Het Nationaal Park de Hoge Veluwe is lopend te bereiken. Hier kan je fijn wandelen of fietsen. Wij vinden dit persoonlijk een van de mooiste stukjes van Nederland! Ben je meer in de mood om wat cultuur te snuiven? Dan ligt het Kröller-Müller museum ook op een steenworp afstand. Studenten kunnen hier op vertoon van hun ISIC kaart voor slechts 5,50 euro naar binnen!

Nu vakanties naar tropische oorden wel heel ver weg lijken, helpen wij jou graag met een fijne vakantie in eigen land! Met jouw ISIC pas krijg jij 10% korting op een vakantie of weekendje weg bij een van de Nederlandse Droomparken. In deze tijden moeten we niet wachten op de bijzondere momenten, maar de gewone momenten bijzonder maken!

Tiny house Droomparken ISIC Op vakantie in eigen land met 10% korting
)