Gratis ISIC kaart voor Saxion studenten!

ISIC kaart voor Saxion studenten

Ben jij Saxion student? Dan hebben wij goed nieuws voor je! ISIC en Saxion zijn namelijk een samenwerking aangegaan waardoor jij als student gratis een ISIC kaart ontvangt! Hiermee profiteer jij van gave studentenkortingen - niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld!

Op deze pagina geven wij je een selectie van de leukste kortingen voor jou als Saxion student.

 

Studentenkortingen in jouw regio

In de regio van jouw Saxion locatie zijn genoeg leuke plekken waar je met de ISIC kaart kunt profiteren van speciale studentenkortingen. 

 

 

AVIA Weghorst, 5 % korting op je totale rekening

 

 

Jumbo speciale studentenacties, volg ze in de ISIC app!

 

Starbucks Enschede en Deventer, 1 gratis koffie-voucher per kaart houder


Ami Kappers


Heb je binnenkort een gala van je studentenvereniging? Wil je er goed uitzien voor een avondje stappen? Of ben je gewoon weer toe aan een knipbeurt? Ga dan langs bij Ami Kappers. Deze kappersketen is verkozen tot beste kappersketen van 2016, dus je nieuwe coupe kun je wel aan ze toevertrouwen.
Met de ISIC kaart krijg je 10% korting op je behandeling.

 

Internationale studentenkortingen

Ga je binnenkort in het buitenland stage lopen of is studeren in het buitenland onderdeel van jouw studieprogramma? Dan heb je met de ISIC kaart veel mooie kortingen tot je beschikking!

 

Uniplaces

 

Sinds de launch in 2013 is Uniplaces de snelst groeiende internationale website voor het boeken van online woningen. Uniplaces biedt een selectie van duizenden geverifieerde studentenkamers en appartementen wereldwijd. Ze willen dat studenten zich veilig voelen bij het boeken van een accommodatie en begrijpen de waarde van een goede verhuurder. Je boekt je nieuwe woning makkelijk en snel via de website.
Met je ISIC kaart ontvang je 25% korting op de servicekosten.

 

Visum centrale, tot 50% korting op de bemiddelingskosten

 

 IELTSHeb jij voor jouw buitenlandervaring een bewijs nodig dat jouw Engels op niveau is? Of wil je je cv uitbreiden? Doe dan de IELTS test!
M
et de ISIC kaart kun je een gratis IELTS oefenexamen maken bij het Britis
h Council. Zo weet je wat je kunt verwachten!  


Voor nog meer internationale ISIC kortingen kun je hier kijken.

 

ISIC app

Met de ISIC app check je de studentenkortingen en voordelen op jouw volgende vakantiebestemming of kijk op de kaart en vind de route naar kortingen in de buurt. Dankzij de ISIC Benefits app kun jij de studentenkortingen met je ISIC kaart filteren op soort (bijv. reizen, eten & drinken, cultuur). Download de app via onderstaande links.

)