Wij boeken alvast een citytripje naar Kopenhagen

Wauw! Bij dit Michelin restaurant krijg je studentenkorting!

Het Deense restaurant Noma, dat meerdere keren uitgeroepen is tot beste restaurant ter wereld, sloot afgelopen februari helaas zijn deuren. Maar onze hongerige buikjes werden erg blij toen we hoorden dat het restaurant op 15 februari 2018 opnieuw opent. Nog meer goed nieuws is dat studenten er zelfs met korting kunnen eten! Kijk, daar worden we helemáál happy van.

Noma wordt geheel seizoensgebonden waarbij de kaart gebaseerd is op de verschillende jaargetijden. Van februari tot de zomer kun je er voornamelijk genieten van vis en zeevruchten uit Scandinavië, van de zomer tot het begin van de herfst van groenten en je smikkelt van de herfst tot aan januari van vlees. 

Een menu kost omgerekend zo'n driehonderd euro, maar als student profiteer je hier dus van een lekkere (ha, inderdaad "lekker") korting en betaal je slechts honderddertig euro. Het wijnarrangement is dan ook nog eens bij de prijs inbegrepen.

Denk je nu he, dat wil ik wel? De reserveringen zijn open! Je wordt als student in eerste instantie wel op een wachtlijst geplaatst om vervolgens via een lotingssysteem hopelijk een plekje te bemachtigen. Maar, niet geschoten is altijd mis toch?

 

 

 

 

)