Wereldwijd kortingen op alles? Van vliegtickets tot bioscoopkaartjes? Koop dan de IYTC!

IYTC (jongerenkaart)

Bij wijze van uitzondering, en als tijdelijke optie, kan je op dit moment de IYTC kaart op onderstaande wijze aan vragen. Volg wel exact de instructies alsjeblieft:

  1. Bestel en betaal je kaart via deze link: https://www.isic.nl/koop-een-isic
  2. In dit formulier ben je verplicht om een onderwijsstelling in te voeren, je kan hier NVT invullen
  3. Gebruik de verplichte kortingscode: IYTCKILROY (er is hierbij geen korting actief)
  4. Upload je pasfoto z.s.m. zodat jouw IYTC kaart zp snel mogelijk kan worden geaccepteerd.

Alvast veel plezier met je IYTC kaart!

 

Iedereen ouder dan 12 en jonger dan 31 jaar, kan een International Youth Travel Card (IYTC) aanvragen. Hiermee krijg je wereldwijd kortingen op alles van vliegtickets tot bioscoopkaartjes. Ben jij wel student? Dan is het belangrijk dat je de ISIC studentenkaart aanvraagt en niet de IYTC jongerenkaart.

Ook al ben je geen student (meer), met een IYTC jongerenkaart maak je alsnog deel uit van het wereldwijde kortingsnetwerk van de International Student Identity Card (ISIC), samen met nog 4,5 miljoen andere kaarthouders. Je profiteert daardoor van duizenden vergelijkbare voordelen, diensten en kortingen die de ISIC studentenkaart biedt. Zowel in Nederland als in het buitenland. 

LET OP: niet alle ISIC kortingen zijn geldig voor de IYTC jongerenkaart. Ben je voltijdstudent, vraag dan dus de ISIC kaart aan. Check alle kortingen op isic.nl.

Ben je docent? Vraag dan de ITIC lerarenkaart aan.

Persuasion
)