50% korting op rondleidingen van de World Press Photo tentoonstelling in Rotterdam.

World Press Photo tentoonstelling

World Press Photo tentoonstelling keert terug naar Rotterdam

Beste nieuwsfoto’s van het jaar vanaf 18 januari 2020 te zien in de Laurenskerk

Van 18 januari tot en met 8 februari 2020 keert de nieuwe World Press Photo Tentoonstelling terug naar Rotterdam. De tentoonstelling verhuist van het World Trade Center Rotterdam naar de Laurenskerk. Deze locatie is dichtbij de highlights van de stad, zoals de Markthal en de Kubuswoningen. De locatie is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer via metrostation Blaak. De World Press Photo Exhibition 2019 toont de meest spraakmakende en indrukwekkende persfoto’s van het afgelopen jaar. Dit jaar is de World Press Photo of the Year een eerbetoon aan de fotograaf wiens visuele creativiteit en vaardigheden een afbeelding zijn van een evenement of kwestie van groot journalistiek belang in dat jaar.

Praktische informatie World Press Photo expo Rotterdam
Data: zaterdag 18 januari tot en met zaterdag 8 Februari 2020
Locatie: Laurenskerk, Grotekerkplein 27, 3011 GC Rotterdam
Openingstijden: maandag t/m zaterdag: 10:30 18:00 zondag: 13:00-18:00

Tijdens de expositie start er iedere doordeweekse dag om 11:00 een rondleiding in de Laurenskerk. Tijdens deze rondleiding krijgt de bezoeker meer informatie en feitjes over de foto’s.

Studenten kunnen met vertoon van hun ISIC kaart 50% korting ontvangen op een rondleiding (entreeprijs inbegrepen). Vooraf reserveren via [email protected] Kijk voor meer informatie op www.worldpressphotoexporotterdam.com.

 

World Press Photo