Een kunstenfestival voor iedereen, ook voor jou? Krijg korting met ISIC!

Festival Tweetakt Utrecht

Festival Tweetakt in Utrecht is een kunstenfestival voor iedereen. Met theater- en dansvoorstellingen, muziekoptredens, beeldende kunst en interactieve installaties. Door jonge talenten en ervaren makers, uit Utrecht, uit Nederland en België, maar ook van ver daarbuiten. Tweetakt vindt plaats op twee plekken: in Utrecht centrum en op Fort Ruigenhoek, vlak buiten Utrecht.

Tweetakt in het centrum is van vrijdag 27 maart t/m zondag 12 april. In de Utrechtse theaters vertoont Tweetakt de beste dans- en theatervoorstellingen. De Neude is ons festivalplein, waar twee tijdelijke theaters, een restaurant en terras en onze Podiumkas te vinden zijn. In de Podiumkas zijn muziekoptredens te zien en te horen, van indie tot wereldmuziek, van hiphop tot modern klassiek en van dansbare electronica tot singer-songwriters.

Tweetakt op Fort Ruigenhoek is van zondag 29 maart t/m zondag 14 juni, op alle zon- en feestdagen.

Studenten krijgen op vertoon van hun geldige ISIC pas korting op de voorstellingen op Festival Tweetakt. In plaats van het standaardtarief van €16,50, betalen zij het studententarief van €10. Kaartjes kunnen via de website (https://www.tweetakt.nl), de kassa op de Neude of de kassa’s op de festivallocaties gekocht worden.

Ja, ik ga naar Tweetakt!