Tijd om te ontspannen bij Quies Tea, nu met 20% studentenkorting.

Studentenkorting bij Quies Tea Tearoom

Quies Tea tearoom is de ideale plek om gezellig met vrienden te zitten, te studeren of wanneer je ook maar in de stemming bent voor een lekkere kop thee. Quies - wat vrede, rust en kalmte betekent - beschrijft perfect waar de tearoom voor staat. Iedereen die hier komt zou zich op z'n gemak moeten voelen. Geen stress, geen problemen, gewoon wat tijd om te relaxen. 

Het schattige zaakje heeft een huis-achtige sfeer door de kleine, knusse zithoekjes. Het menu van Quies Tea bestaat uit bijna 35 theesoorten die ieder verschillende voordelen hebben voor je lichaam. De meesten helpen je om gefocust te blijven tijdens je studie of werk - en dat kunnen we altijd gebruiken toch?! Omdat je vast geen nee zegt tegen iets lekkers bij je cup of tea, hebben ze ook heerlijke taarten, waaronder honingtaart. En mocht je nou niet zo van zoetigheid houden, dan kun je er ook verschillende pitabroodjes krijgen. 

Iedere ISIC kaarthouder krijgt bij een besteding boven de 8 euro 20% studentenkorting bij Quies Tea (Tea-to-go en losse theeverpakkingen uitgesloten).

Laat je ISIC kaart zien en profiteer van deze studentenkorting!

Partner details

Frederik Hendrikstraat 24HS
Amsterdam

Koop een ISIC kaart EUR 12
Persuasion