Onbeperkt sporten in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht

Korting voor studenten bij OneFit

Of je nu zin hebt in fitness, crossfit, zwemmen, pilates, boksen, bootcamp of zelfs hot yoga, met het OneFit membership kun je alles combineren! 

OneFit is opgericht in Nederland in 2013 door twee gasten die graag naar de gym gingen, maar door het vastzitten aan dezelfde locatie verveeld raakten. Sporten kon volgens hen beter afgestemd worden op het flexibele, moderne stadsleven. En bovenal: diverser, makkelijker en leuker zijn. Daaruit onstond OneFit: een membership waarmee je altijd en overal kunt sporten. Je betaalt per maand en hebt toegang tot tientallen sportscholen in heel Nederland. Je kunt per maand bepalen of je lidmaatschap doorloopt. Je zit dus nergens aan vast! Zo kun je veel verschillende sporten uitoefenen, en het is nu extra voordelig met de korting van ISIC! 

Een OneFit gebruiker: "In één maand kun je 4 keer in dezelfde sportschool terecht. Ik heb in één week gezwommen, een bikram yoga les gedaan, een crossfit les, een paaldans les gevolgd en een looptraining. Ik zag zelfs een hoela hoepworkshop in de lijst staan, hoe leuk is dat! Er is zoveel aanbod, dat er altijd iets beschikbaar als ik tijd heb. Zo wordt sporten weer leuk! Gevarieerd en betaalbaar!" 

Met jouw ISIC kaart krijg je bij OneFit Unlimited 20 euro korting op jouw eerste maand!

Login voor toegang tot de korting! 

Login