Al bekend met Festicket? Krijg 5% korting op tickets + accommodatie met je ISIC kaart!

Korting bij Festicket

Het begon allemaal in april 2011, toen de drie vrienden Zack, Jonathan en Jerome een groepsreis naar het wereldberoemde Coachella aan het plannen waren. Ze vroegen zich af of ze zouden moeten kamperen of in een hotel zouden moeten overnachten; welk hostel gunstig gelegen is en welk hostel waar biedt voor zijn geld; of ze voor het VIP ticket of een standaard toegangsticket moesten gaan; en of ze plaatselijk vervoer zouden moeten regelen. Het plannen en boeken was frustrerend, nam veel tijd in beslag en was vooral erg duur!

Het lukte de vrienden niet om dat jaar Coachella bij te wonen. In plaats daarvan begonnen ze aan een missie: de gemeenschap van festivals en live muziek bij elkaar brengen door middel van een centraal boekingsplatform om meer transparantie, bewustzijn en verbondenheid te creëren. Na een paar weken brainstormen (en vele Skype sessies) ontstond Festicket.

Festicket is een innovatieve website die tickets voor festivals combineert met vervoer, accommodatie en add-ons om complete festivaltrips te creëren, die in één klik te boeken zijn. Ze werken als officiële partners samen met festivals, zodat ze standaard- en VIP tickets kunnen aanbieden voor de beste festivals ter wereld. Ze voegen zelf uitgekozen hotels, betrouwbare vervoerdiensten en andere extra's toe om geheel zorgeloze pakketten samen te stellen. Dus geniet en laat de rest aan Festicket over.

5% korting op tickets + accomodatie!  

 

Dus login en gebruik de kortingscode!

Ja ik wil die korting!