Welkom bij CAMPZ, de grootste online outdoor winkel van Europa!

10% korting op je aankoop bij Campz.nl

Wij zijn ervan overtuigd dat we met de juiste uitrusting je volgende avontuur nog onvergetelijker kunnen maken. Daarom geven we alles, om je altijd te kunnen voorzien van het grootste en beste outdoor assortiment en de nieuwste producten. Of het nu gaat om outdoor kleding, schoenen, uitrusting van de grote outdoor merken of om de kleine, innovatieve insider tips — bij ons vinden jong en oud van elk niveau wat ze zoeken. Waarom zijn we hier zo zeker van? Wij van CAMPZ zijn gepassioneerde outdoor liefhebbers en weten precies wat echt geschikt is voor wandelen, hardlopen, bergbeklimmen, reizen, kamperen, zwemmen en fietsen.

Je voordelen in een oogopslag:

  • Altijd 10% korting bij Campz.nl
  • 2-3 dagen levertijd
  • 100 dagen recht op retour
  • Gratis terugzending


Vanaf nu staat niets je volgende avontuur nog in de weg! Geniet met je ISIC permanent van 10% korting op je aankopen bij Campz.nl

 

 

De voucher is eenmalig inwisselbaar per klant en is niet van toepassing op artikelen van: La Sportiva, Meindl, Lowa, Mammut, RFR, Cube, Fjällraven, Patagonia, Norröna, Arc'Terryx, Hanwag, Yeti, Valandré, GSI, Karpos, Keen, Garmin, Thule, Hilleberg en voor vouchers.

Ja, ik wil deze korting!