Welkom bij Bikester.nl, de toonaangevende online fietsenspeciaalzaak.

10% korting op je aankoop bij Bikester.nl

Al meer dan tien jaar kun je bij ons fietsen, kleding, onderdelen en accessoires bestellen – en dat ontspannen vanaf de bank. Wij hebben echter niet alleen producten voor ambitieuze technologieliefhebbers, maar overtuigen ook met een groot assortiment voor het hele gezin. Je hoeft namelijk geen expert te zijn, om je online uit te rusten voor je hobby. Of het nu gaat om een roze prinsessenfiets, een e-bike voor in de stad of een high-end fiets — iedereen vindt gegarandeerd dat wat hij of zij zoekt. Met meer dan 600 merken in ons assortiment, voorzien we zowel beginners als professionals van uitrusting voor hun volgende fietsavontuur. Naast de gebruikelijke merken, hebben we ook veel kleinere merken die geweldige producten tegen eerlijke prijzen aanbieden. Er zit voor iedere fietsliefhebber wel wat bij!

Wat zou een student zijn zonder fiets? We stelden onszelf dezelfde vraag! Daarom kun je met je ISIC nu genieten van een permanente korting van 10% op je aankopen bij Bikester.nl

Je voordelen in een oogopslag

  • Altijd 10% korting bij Bikester.nl
  • 2-3 dagen levertijd
  • 100 dagen recht op retour
  • Gratis terugzending

 

De voucher is eenmaal per klant inwisselbaar en is niet van toepassing op artikelen van: FOCUS, Cube, Ghost, CONWAY, Haibike, Kalkhoff, Giant, LIV, Cervelo, Endura, RFR, TREK, Cannondale, Assos, Castelli, s'cool, Sportful, Diamant, Santa Cruz, Gore, Garmin en alle ebikes en vouchers.

Ja, ik wil korting!