6 stranden om bij weg te dromen

Bij ISIC Nederland zijn we gek op reizen! Aangezien jij je nu waarschijnlijk in de schoolbanken bevindt én jouw gedachtes natuurlijk afdwalen, hebben wij voor jou 6 stranden verzameld om even bij weg te dromen. Laat je vooral niet teveel afleiden. ;-) 

1. White Beach, Boracay – Filipijnen

White Beach is het meest populaire strand van het eiland Boracay in de Filipijnen. Het strand doet zijn naam eer aan omdat dit pareltje het witste strand van de wereld is! 

mooiste stranden

2. Whitehaven Beach - Australië

Whitehaven beach bevindt zich op ruim 12 uur rijden vanaf Brisbane, maar dan heb je ook wat! Na 12 lange uren ben je de reis direct vergeten, want zodra je een stap zet op deze schilderachtige plek waan jij je in de hemel op aarde. 

Whitehaven beach

3. Maya Bay – Koh Phi Phi – Thailand

Op het strand van Maya Bay is de bekende film The Beach opgenomen met Leonardo DiCaprio (oeh la la). Als je deze film gezien hebt, dan hoeven wij jou niet uit te leggen hoe mooi het strand is! 

mayabay-thailand-beach

4. Matira Beach, Bora Bora – Tahiti

Bora Bora is een vulkanisch eiland in Frans-Polynesië. Het eiland is een populaire bestemming onder pas getrouwde stellen. Vanaf het moment dat je aankomt in dit paradijs word je overweldigd met een adembenemend uitzicht dankzij de fel turquoise zee en luxe bungalows.

matirabeach-borabora

5. Lanikai Beach – Hawaï

Lanikai Beach vind je op het eiland Oahu op Hawaii. Het strand wordt beschreven als het ‘mooiste’ strand van Oahu. Een duik nemen tijdens de zonsondergang zal moeilijk te weerstaan zijn.

lanikaibeach-hawai

 6. Anse Source d’Argent – La Digue – Seychellen

La Digue is met zijn uitzonderlijke schoonheid het vierde grootste eiland van de Seychellen. Er hangt een vriendelijke en ontspannen sfeer op het eiland dat een West-Indisch tintje heeft. Het strand Anse Source d`Argent is beroemd omdat het het meest gefotografeerde eiland is. Dat snappen wij! 

ladique-seychellen

Deze stranden bezoeken doe je niet zomaar tenzij je een hoop geld te besteden hebt maar hey, gewoon blijven dromen, want dromen worden werkelijkheid zolang je er zelf in gelooft. Succes met je college! 

)